Vereniging van Erkende Pannenkoekenrestaurants

Spetterende vuurwerk aanbieding voor VEP-leden!

Speciaal voor leden van de VEP biedt ijsfonteinen-leverancier Peter Brave  de mogelijkheid om heel voordelig 3 soorten professionele ijsfonteinen in te kopen. Te weten fonteinen van 30, 45 en 60 seconden.

Jouw VEP-voordeel

  • IJsfonteinen 30 sec (2564) - €190,- ex btw per doos (20 x 24 stuks) en vanaf 2 dozen voor slechts €150,- per doos (€0,31 p/st)
  • IJsfonteinen 45 sec (2566) - €195,- ex btw per doos (20 x 24 stuks) en vanaf 2 dozen voor slechts €155,- per doos (€0,32 p/st)
  • IJsfonteinen 60 sec (2562) - €200,- ex btw per doos (20 x 24 stuks) en vanaf 2 dozen voor slechts €160,- per doos (€0,33 p/st)

Bestel nu!

Bestellen mag rechtstreeks bij de leverancier Peter Brave. Hij is bereikbaar via peter.brave@rollybrush.nl of telefonisch op 06 434 705 35. Laat dan wel even weten dat je via de VEP komt, zodat hij de juiste aanbieding berekent!

OP = OP deal op Pannen Koecci tassen!

Bestel nog snel voor de feestdagen: PANNEN KOECCI tassen voor 2,40 eu p/stuk 

Het blijft een topper en met de feestdagen op komst is hij natuurlijk weer hartstikke gewild. De enige echte - speciaal voor erkende pannenkoekenrestaurants ontworpen - designerbag... De PANNEN KOECCI!

Vanwege het grote succes van vorig jaar, hebben we dit jaar nog een beperkte oplage beschikbaar voor de verkoop. Wees dus snel, want OP=OP! Klik op onderstaande link om jouw tassen te bestellen. Vóór 15 december besteld, dan zijn ze voor Kerst in huis.

Per doos à 60 tassen - 144 euro excl. btw (inclusief verzendkosten)

Bestel hier de Pannen Koecci tassen

Contract met Vrumona verlengd

We zijn blij mee te delen dat het contract met Vrumona is verlengd t/m 2029. De kortingsafspraken blijven zoals ze waren voor de totale looptijd.

Over Vrumona

De missie van Vrumona is goed en gezond drinken voor iedereen. Deze leverancier heeft een sterke focus op gezondheid. VEP leden kunnen via dit contract frisdranken, waters en sappen tegen een scherpe prijs inkopen. Het Vrumona/Unilever assortiment bevat de volgende merken; Pepsi, SiSi, Seven Up, Royal Club, Sourcy, Crystal Clear, Climax, Gatorade, Rivella en Lipton. 

Heb jij Vrumona? Laat het ons weten!

Daarnaast krijgt de vereniging een marketingbijdrage per lid dat Vrumona voert. Om die reden inventariseren we welke leden allemaal hun frisdrank via Vrumona inkopen. Geef dit alsjeblieft door te mailen naar info@pannenkoekenrestaurants.nl

Welkom nieuwe VEP-leden!

schermafbeelding 2023 11 28 om 11.37.22

 

 Tante Truus in Woerden

Middenin het centrum van Woerden, zit Tante Truus Pannenkoeken. Op de kaart staan echte klassiekers en unieke specialiteiten. Herman van den Berg is eigenaar van Tante Truus en al geïntroduceerd in de WhatsApp groep. 

Meer info op www.tantetruuskitchen.nl

 

 

schermafbeelding 2023 11 28 om 11.37.33

De Kemphaan in Almere

Op het Stadslandgoed de Kemphaan in Almere vind je het nieuwe Familie- en Pannenkoekenrestaurant De Kemphaan! Hier kan je terecht voor heerlijke pannenkoeken, een hoop gezelligheid en lekker spelen. Riemer Wierda is al geïntroduceerd in de WhatsApp groep, we heten hem van harte welkom als VEP-lid! 

Meer info op: www.kemphaan.nl

 

 

pannenkoekenhuis de schaapsbel img 3149 jpeg

De Schaapsbel in Leiden

De Schaapsbel is als sinds 1986 gevestigd in de sfeervolle binnenstad van Leiden, pal aan de Beestenmarkt. De ambachtelijke keuken          staat bekend om het bakken van heerlijke pannenkoeken en verse poffertjes. Het zonnige terras zit zomers gezellig vol! Marieke is onlangs    toegevoegd in onze WhatsApp groep en al kort geïntroduceerd. 

  Meer info op: www.schaapsbel.com

 

Contract met Swinkels Family Brewers verlengd

Met groot genoegen hebben wij recent het contract tussen Swinkels Family Brewers en de VEP verlengd t/m 2028!

Over Swinkels Family Brewers

Swinkels Family Brewers is een onafhankelijke familiebrouwer met 300 jaar geschiedenis. Hun gevarieerde assortiment authentieke bieren brengt mensen samen. Als grensverleggende partner streven ze naar langetermijnrelaties en duurzame groei, met een focus op circulair ondernemen. Passie voor bier, vakmanschap en duurzaamheid komen samen bij Swinkels Family Brewers.

Minimale stijging bierprijs - slechts 2,5% per jaar!  

Belangrijk onderdeel van het nieuwe contract is het feit dat de procentuele verhoging van de bierprijs voor de komende jaren vastligt. Deze is vastgesteld op maximaal 2,5% per jaar. Vorige week maakte SFB bekend dat de landelijke stijging van de bierprijs per 1 januari 3,9% zal zijn. Hiermee hebben wij dus hele gunstige afspraken gemaakt. Zeker als je meeweegt dat de bierprijzen in ons contract al heel erg scherp zijn! 

De belangrijkste afspraken op een rij: 

  • Looptijd contract verlengd t/m 31 december 2028
  • Verhoging van de bierprijs per jaar met maximaal 2,5% (ver onder landelijk gemiddelde!)
  • Geen verhogingen op de speciaal bieren gedurende de looptijd (wordt af-factuur verrekend in de korting bij eventuele stijgingen)

De afspraken tussen Swinkels en de VEP zijn zeer scherp en absoluut concurrerend met andere brouwerijen. Voor leden die gebruik willen maken van deze deal, geldt dan ook dat de onderhandelingen al zijn gevoerd door het bestuur. Aanvullende afspraken en/of voorwaarden per lid zijn daarom binnen deze afspraken niet mogelijk. 

Meer informatie of overweeg je over te stappen? 

Neem dan gerust contact op met het secretariaat. We vertellen je graag meer over de afspraken, prijzen en mogelijkheden. Mail naar info@pannenkoekenrestaurants.nl of bel 0611472866. 

Vereniging van Erkende Pannenkoekenrestaurants
Postadres:
Steven van Rumelaerstraat 30
3641 CL Mijdrecht

06 11 47 28 66 (op dit nummer kun je niet reserveren)
info@pannenkoekenrestaurants.nl