Lid worden

Als ondernemer wil je het beste resultaat behalen met je onderneming. Om dat voor elkaar te krijgen moet je aan veel verschillende dingen denken. Als lid van de Vereniging van Erkende Pannenkoekenrestaurants kun je bepaalde zaken uit handen geven. Zo maakt de vereniging zich hard voor collectieve prijsafspraken met relevante leveranciers, dat levert je al snel duizenden euro’s per jaar op! De VEP organiseert regelmatig interessante themadagen waar je andere ondernemers uit dezelfde branche ontmoet, en als lid van de VEP ben je altijd op de hoogte van het laatste pannenkoekennieuws!

Contributie VEP

Als lid van de VEP betaal je een jaarlijkse contributie van €660,- excl btw. Daarmee maak je aanspraak op de kortingen en voordelen die exclusief voor de VEP gelden bij verschillende partners en leveranciers.

Direct lid worden

Enthousiast geworden en direct lid worden van de VEP? Vul dan onderstaand aanmeldformulier in. Het secretariaat neemt dan binnen twee werkdagen contact met je op.

Ik ontvang graag een aanmeldingspakket om mijn inschrijving te bevestigen. Hierbij verklaar ik kennis te hebben genomen van de algemene voorwaarden en ga ik akkoord met het privacy statement.

Form by ChronoForms - ChronoEngine.com

Meer informatie ontvangen?

Wil je eerst meer informatie ontvangen of heb je nog vragen? Neem dan gerust contact op met het secretariaat van de vereniging. Zij zullen je van alle gewenste informatie voorzien. Stuur een e-mail naar info@pannenkoekenrestaurants.nl of bel naar 06 11 47 28 66. Het secretariaat is bereikbaar op dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag van 08:30 uur tot 17:00 uur.

Een greep uit de VEP-voordelen

  • 10-18% korting op bestellingen via Xandrion
  • Tot 65% korting bij Swinkels Family Brewers
  • Scherpe inkoop van frisdranken bij VRUMONA
  • Staffelkorting en tot 10% jaarbonus bij Koppen Speelgoed
  • 25% Korting op lidmaatschap van Koninklijke Horeca Nederland

Bekijk alle VEP voordelen


Afdrukken