Contract met Swinkels Family Brewers verlengd

Met groot genoegen hebben wij recent het contract tussen Swinkels Family Brewers en de VEP verlengd t/m 2028!

Over Swinkels Family Brewers

Swinkels Family Brewers is een onafhankelijke familiebrouwer met 300 jaar geschiedenis. Hun gevarieerde assortiment authentieke bieren brengt mensen samen. Als grensverleggende partner streven ze naar langetermijnrelaties en duurzame groei, met een focus op circulair ondernemen. Passie voor bier, vakmanschap en duurzaamheid komen samen bij Swinkels Family Brewers.

Minimale stijging bierprijs - slechts 2,5% per jaar!  

Belangrijk onderdeel van het nieuwe contract is het feit dat de procentuele verhoging van de bierprijs voor de komende jaren vastligt. Deze is vastgesteld op maximaal 2,5% per jaar. Vorige week maakte SFB bekend dat de landelijke stijging van de bierprijs per 1 januari 3,9% zal zijn. Hiermee hebben wij dus hele gunstige afspraken gemaakt. Zeker als je meeweegt dat de bierprijzen in ons contract al heel erg scherp zijn! 

De belangrijkste afspraken op een rij: 

  • Looptijd contract verlengd t/m 31 december 2028
  • Verhoging van de bierprijs per jaar met maximaal 2,5% (ver onder landelijk gemiddelde!)
  • Geen verhogingen op de speciaal bieren gedurende de looptijd (wordt af-factuur verrekend in de korting bij eventuele stijgingen)

De afspraken tussen Swinkels en de VEP zijn zeer scherp en absoluut concurrerend met andere brouwerijen. Voor leden die gebruik willen maken van deze deal, geldt dan ook dat de onderhandelingen al zijn gevoerd door het bestuur. Aanvullende afspraken en/of voorwaarden per lid zijn daarom binnen deze afspraken niet mogelijk. 

Meer informatie of overweeg je over te stappen? 

Neem dan gerust contact op met het secretariaat. We vertellen je graag meer over de afspraken, prijzen en mogelijkheden. Mail naar info@pannenkoekenrestaurants.nl of bel 0611472866. 


Afdrukken