Vernieuwd contract met J.J. Darboven!

Goed nieuws voor alle koffieliefhebbers! VEP heeft een nieuw contract gesloten met koffieleverancier J.J. Darboven. Deze nieuwe overeenkomst bevat scherpe deals en de kiloprijs voor koffie is heel aantrekkelijk.

Over J.J. Darboven

J.J. Darboven is een van de VEP-partners met een aantrekkelijk aanbod voor jou als lid als het gaat om koffie, koffieapparatuur en aanverwante producten. J.J. Darboven is een warme dranken leverancier van de Italiaanse koffiemelanges Alfredo Espresso en de biologische en Fairtrade koffiemelanges Café Intención. Darbovenop biedt deze specialist ook aanverwante producten als suiker, melk, porselein, glaswerk, presentatiemateriaal EN koffieapparaten.

Scherpe inkoopprijzen  

J.J. Darboven heeft speciaal voor alle leden bij Vereniging van Erkende Pannenkoekenrestaurants een zeer scherpe inkoopprijs op niet alleen koffieproducten, maar ook thee, cacao, ijskoffie en apparatuur!

VEP-voordel:

  • 35% korting op álle koffie;
  • €3,75 samenwerkingsbonus op alle koffie vanaf de eerste kilo;
  • 10 - 40% korting op overige producten;
  • Hoge korting op nieuwe apparatuur pistonmachines, volautomaat koffiemachines & latiz;
  • 1e jaar gratis huur en onderhoud bij huurapparaten.

J.J. Darboven op bezoek!

Tussen nu en eind april zal J.J. Darboven alle leden bezoeken en alles vertellen over deze nieuwe, nog betere samenwerking met de Vereniging van Erkende Pannenkoekenrestaurants. Mocht je daar al een afspraak voor willen maken, neem vooral contact op met VEP accountmanager Rick van den Oetelaar.


Afdrukken