Vereniging van Erkende Pannenkoekenrestaurants

Halloween pannenkoek met onze poedersuiker mallen

Zodra de eerste blaadjes van de bomen vallen en het weer donkerder begint te worden, is het tijd voor Halloween! Om de pannenkoeken voor de kleintjes angstaanjagend lekker te maken gebruik je de drie Halloween-mallen van de VEP. Download de bestanden, knip de figuurtjes uit, bestrooi ze met poedersuiker en zorg voor een griezelig smakelijke pannenkoek!

De Halloween 'spook'-mal download je hier

vep_halloween_spook-mal.png

De Halloween 'vleermuis'-mal download je hier.

vep_halloween_vleermuis-mal.png

De Halloween 'pompoen'-mal download je hier.

vep_halloween_pompoen-mal.png

Stroop & Rozijnen speciaalbier

Niet alleen liefhebbers van pannenkoeken, maar ook bierliefhebbers haasten zich vanaf nu naar een erkend pannenkoekenrestaurant. De Vereniging van Erkende Pannenkoekenrestaurants (VEP) en ’s werelds bekende bierbrouwerij De Molen lanceren namelijk een uniek speciaalbier: ‘Stroop & Rozijnen’. Dit unieke stroopkleurige blond bier is speciaal voor de branchevereniging gebrouwen en vooralsnog alleen bij aangesloten restaurants te verkrijgen.

Karamel en een fruitige touch

Stoop & Rozijnen is verrijkt met Rode Karamelmout en Caramout die een lichte smaak van karamel en noten afgeven. De gebruikte hop draagt bij aan een fruitige touch. “We zijn heel blij met het resultaat. Dit is het ultieme bier bij een lekkere pannenkoek, en dan maakt het niet uit of die met zoet of hartig beleg wordt gegeten,” aldus Pim, bestuurslid van de VEP. 

In samenwerking met Brouwerij de Molen

Van Japan tot Noorwegen en van de Verenigde Staten tot Denemarken: wereldwijd staat Brouwerij de Molen bekend om zijn brede en zeer gevarieerde collectie aan bieren. De brouwerij doet niets liever dan het ontwikkelen van speciaalbier dat nieuw van smaak, geur en ingrediënten is. De uitdaging van de VEP om een speciaal pannenkoekenbier te ontwikkelen, past dan ook helemaal in hun straatje. “Stroop & Rozijnen past goed binnen ons assortiment en we hopen dan ook dat deze exclusieve samenwerking nog een vervolg krijgt,” vertelt Christiaan Peijnenburg van Brouwerij De Molen, onderdeel van Swinkels Family Brewers.

Exclusief verkrijgbaar voor Erkende Pannenkoekenrestaurants

Stroop & Rozijnen is sinds kort weer exclusief verkrijgbaar voor Erkende Pannenkoekenrestaurants via onze partner VersTrade. “Wij hebben ervoor gekozen om het bier in eerste instantie alleen voor onze leden beschikbaar te stellen. Dat maakt het bier extra bijzonder!” stelt Pim Bijleveld.

Samen inkopen via XANDRION

De samenwerking tussen de VEP en inkooporganisatie Xandrion bestaat alweer 8 jaar! Xandrion is de inkooporganisatie voor de leisure en hospitality branche.

Een aantal feitjes op een rij

  • Het inkoopcollectief van Xandrion bestaat dit jaar 25 jaar! Je leest er alles over in de jubileumeditie van het Xandrion Magazine.
  • Ruim 1.200 ondernemers uit de leisure & hospitalitybranche besparen op hun inkoop via Xandrion;
  • Inmiddels zijn er 26 VEP collega’s bij Xandrion aangesloten;
  • De aangesloten VEP-leden profiteren, gemiddeld per restaurant, van 26 raamcontracten.
  • Jaarlijks kopen zij gemiddeld voor € 98.300 aan producten en diensten in via Xandrion.
  • Zij ontvangen, naast de scherpe kortingen en nettoprijzen direct op de factuur, jaarlijks een gemiddelde Xandrion eindejaarsbonus van ruim € 12.000,-.

Besparen op inkoop

Door het grote aantal exclusieve raamcontracten met zowel food- als non-food leveranciers bieden zij zeer scherpe prijzen. Via de overeenkomst tussen de VEP en Xandrion kan je inkoopvoordeel bij de Sligro op de top 100 food-producten voor pannenkoekenrestaurants oplopen tot wel 20%! Kortom: laat het maar aan Xandrion over.

Nieuwe VEP WK-actie: scoren met de leukste WK-BALLEN!

Ook graag een beetje warmdraaien voor het aankomende WK-voetbal? Dat kan! VEP heeft een hele leuke WK-actie gelanceerd. Vanaf juli 2022 zijn de vetste voetballen te bestellen.

De perfécte manier om het Nederlands elftal aan te moedigen én de omzet te verhogen. Twee doelpunten in een klap. Scoor jouw doelpunt met deze oranje parels. Ze zijn verkrijgbaar met pomp en marketingposters. HUP HOLLAND HUP!

 

Meer informatie

Kijk bij acties voor meer informatie over het meedoen van deze te gekke WK-actie!

Exclusief voor alle VEP-leden: Een echte designer tas!

In juni is de VEP weer met een perfecte actie gestart. Er zijn namelijk enige echte PANNEN KOECCI tassen te bestellen voor in jouw restaurant! Deze geweldige shopper heeft een design geïnspireerd op een echte Gucci-tas en is tot in de details uitgewerkt. Het is ons doel om deze tas tot een waar collectors item te maken.

Win een Dolly Bakfiets

In samenwerking met Dolly Bakfiets organiseren we een win-actie via social media. Deelnemers maken kans op een elektrische limited edition bakfiets t.w.v. maar liefst €5.000,-!

Meer informatie

De shoppers zijn nog steeds te bestellen! Kijk bij acties voor meer informatie. Hier zullen je gasten gegarandeerd blij mee zijn.

Vereniging van Erkende Pannenkoekenrestaurants
Postadres:
Steven van Rumelaerstraat 30
3641 CL Mijdrecht

06 11 47 28 66 (op dit nummer kun je niet reserveren)
info@pannenkoekenrestaurants.nl